STAMPOTJE PASTINAAK-AARDAPPEL-WORTELTJES





Eenvoudig  en lekker.
Het lijkt op wortelenstamp, maar het smaakt heel anders!
Door de pastinaak krijgt het een lekkere zoete smaak.
Maak een puree van aardappelen en pastinaak.
Ik heb van het normale portie aardappelen voor puree, 2/3 pastinaak en 1/3 aardappelen gepakt.
Schil de pastinaak met een dunschiller en snijdt hem in stukken.
Doe de pastinaak en de aardappels in dezelfde pan.
Voor de worteltjes kun je gewone worteltjes of bospeentjes pakken.
Schraap de worteltjes schoon en doe ze ook in een pan.

Kook alles gaar en stamp van de pastinaak en de aardappels een lekkere puree.
Schep de worteltjes daar boven op en stamp ze door de puree, niet te fijn.
De worteltjes mogen best wat grof blijven, die hoef je niet helemaal fijn te stampen.


Lekker met gebakken tilapia of kabeljauw.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten