GEROOKTE ZALM MET ROOMSAUS simpel, snel,lekker


Dit is een heel makkelijk, snel, maar toch lekker recept!


Ingrediënten
tagliatelle
250 ml room
bosje verse dille
zout
peper
cayennepeper
zwarte peper
200 gr gerookte zalm,



Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
Hak het bosje dille fijn ( 1,5 a 2 eetlepels)

Doe de room en één takje dille in een pan en kook dit in tot een romige saus.

Verwijder het takje dille en breng de saus op smaak met zout, cayennepeper en zwarte peper.

Snijd de gerookte zalm in plakjes en schep het samen met de fijngehakte dille door de saus. Warm het even door, zodat de zalm ook warm wordt.


Doe de tagliatelle op de bord en schep de zalm met saus er over.

Groente:
gemengde sla of komkommer.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten